Yen sampeyan pengin nggunakake elit adipisicing

Macem-macem Pilihan Kain Blinds Blinds Semi Blackout

Katrangan singkat:

Kain Wuta Roller Semi Blackout MagicalTex digawe saka 100% poliester kanthi kualitas apik lan karakter sing apik. Saben barang duwe tampilan sing apik, apik, loman, lan mewah. Kita duwe macem-macem warna sing dipilih, sampeyan bisa milih warna apa wae. Kita bisa menehi 200/230/250/300 cm jembaré beda kanggo jendhela sampeyan, lan dawa standar 40 meter saben rol. Cocog banget kanggo panggunaan sekolah, omah lan kantor. sugeng pesen!

 

Kita grosir ing China, pabrik duwe kapasitas produksi kompetitif. Mung butuh udakara 30 dina kanggo ngrampungake produksi. We are Produsen, kita adol barang kanggo konsumen langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya tengah. Kita yakin kanthi kekuwatan lan kaluwihan, kita bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Kanggo kerja sama pertama, sampeyan menehi conto gratis kanggo sampeyan.


Detail Produk

Tag Product

Parameter Produk

Barang No.

G2401 / G2402 / G2403 / G2404 / G2405 / G2406 / G2407 / G2408 / G2409 / G2410 / G2411 / G2412

Komposisi

100% Polyester

Jembar

200cm

Bobot

140g / sm ±10

Metode Pelapisan

Lem Warna

Tingkat BlackOut

Semi BlackOut

LENGTH (M / ROLL)

50

MOQ

1 Gulung / Barang

Paling Digunakake Kanggo

Roller Wuta

Kaluwihan

Bahan baku bermutu, metode produksi lanjutan; 20 taun pengalaman kain buta;

Produk paling apik kanthi rega pabrik langsung

Kontrol kualitas sing ketat

MOQ Kurang

Garansi kualitas 10 taun

Sampel gratis

Tim Layanan sing Apik, Pangiriman Cepet

Sugeng priksa!

58
3

Napa Pilih Kita?

Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen tingkat panggunaan kain luwih saka 95%.

Rega adol langsung pabrik, ora ana distributor sing entuk rega beda.

Kanthi 20 taun pengalaman produk sunshade, Groupeve wis profesional nglayani 82 negara ing saindenging jagad.

Kanthi garansi kualitas 10 taun kanggo njamin kerjasama sing terus-terusan.

Sampel gratis kanthi luwih saka 650 jinis kain kanggo nyukupi kabutuhan pasar regional.

Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita