• 10 10

    10

    Garansi Kualitas 10 Taun
  • 20 20

    20

    20 Tahun Merek sing Bisa Dipercaya
  • 86 86

    86

    86 Setel Mesin Tenun Dornier
  • 1200 1200

    1200

    Liwat 1200 Pola & Werna

SAMPEL FABRIK GRATIS Luwih Saka 650 PATTER

Kanggo nyukupi kabutuhan pasar regional

rencana distributor kain

$0

  • 125 Pola

    Kain Sunscreen

  • 55 Pola

    Kain Zebra sunscreen

  • 171 Pola

    Kain Zebra Poliester

  • 125 Pola

    Kain Semi-Ireng Poliester

  • 120 Pola

    Kain Ireng Poliester

  • 64 Pola

    Kain Blackout Fiberglass

Babagan kita

Groupeve CO., LTD

Groupeve minangka perusahaan manufaktur kain sunshade kreatif sing nggabungake desain, R&D lan penjualan. Kasedhiya karo Premium System, perusahaan terkenal sing misuwur.

Luwih-luwih

Skenario aplikasi

  • Window & Door Screens
    SUNETEX® HOTEL

    Layar Jendhela & Pintu

    Wong ing kantor luwih seneng sunar srengenge saka jendhela kanthi tampilan paling apik, aliran udara, perlindungan UV, golek jendhela lan lawang panel surya sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan, kain sunscreen Sunetex digawe nganggo fiberglass utawa poliester dilapisi vinil, sing minangka pilihan sing paling apik kanggo pasar kanthi penjualan langsung pabrik.
    sinau luwih lengkap
  • Sunetex Interior Solar Control Fabrics
    SUNETEX® VILLA

    Kain Kontrol Surya Interior Sunetex

    Groupeve nawakake Kain Sunscreen sing paling apik kanggo windows, lawang, lan tirai zipper ing njaba, sing menehi keseimbangan cahya, aliran udara, kenyamanan, lan kaendahan sing sampurna, saengga dadi solusi panutup jendhela sing cocog kanggo papan omah lan ruang komersial, kanthi tirai roller bermotor , sampeyan bakal rumangsa bisa ngontrol jagad iki.
    sinau luwih lengkap
  • Increase Your Daytime Privacy
    SUNETEX® PEJABAT

    Tambah Privasi Awan

    Pangobatan jendhela privasi minangka solusi sampurna kanggo nambah privasi awan ing omah utawa kantor. Temokake kain sing unggul kanthi desain anyar, luwih saka 950pattern kanggo koleksi. Nambah bisnis kanggo dodolan aplikasi interior lan eksterior.
    sinau luwih lengkap
  • Make Your Home More Comfortable
    SUNETEX® RUMAH

    Gawe Omah Sampeyan Luwih Penak

    Yen sampeyan pengin nggoleki bahan kain tirai garansi kualitas 10 taun saka pabrik China, tambahake penjualan pasar perawatan jendela domestik. Kain sunetex's sun-control cocog kanggo kabeh aplikasi omah lan omah klien kanthi rega sing kompetitif.
    sinau luwih lengkap

Warta Paling Anyar

  • Best Outdoor Sunscreen Fabric On a Tight Budget

    Tabir surya ruangan paling apik ...

    30 Jun, 21
    Yen sampeyan nggoleki kain sunscreen openness 5% kanggo tirai ziptrack, disaranake kain sunscreen outdoor MagicalTex. 2m / 2.5m / 3m ...
  • 100% polyester new zebra fabric pattern update

    100% polyester anyar ...

    28 Jun, 21
    Kita bisa nganyari 100% kain zebra anyar kanggo sampeyan pungkasane! kaya ing ngisor iki kabeh pola anyar beda ...
  • M1 class fiberglass sunscreen fabric for High-speed railway windows

    Kelas fiberglass kelas M1 ...

    25 Mei, 21
    Proses Batang Bahan Rod Aluminium; Rod aluminium digawe panas lan lembut, cetakan digawe panas lan ...
Gabung karo Kita

2021 Kita mesthi ing dalan.

Nyuwun kutipan