Yen sampeyan pengin nggunakake elit adipisicing

Kain Tabir Surya Fiberglass Paling Populer 5% Bukak

Katrangan singkat:

Kain sunscreen fiberglass Groupeve dirajut nganggo serat kaca kekuatan tinggi dilapisi PVC liwat proses khusus. Ana macem-macem keterbukaan sing sampeyan pilih, kayata1%, 3%, 5%, 10%. Antarane, 1% nganti 3% keterbukaan kain bisa mblokir panas sing digawe dening radiasi surya kanthi paling gedhe lan sorotan kontrol, nanging cahya alami bakal mlebu kurang lan efek transparansi cukup kurang. Mula, biasane disaranake ing arah iradiasi srengenge (kayata sisih kulon) lan nalika tembok langsir kaca sing transparan. Kanggo ngrampungake masalah radiasi panas sing kuat lan sinar srengenge sing sumunar.

 

Ringkesan, ana macem-macem kain sunscreen fiberglass amarga beda organisasi, keterbukaan lan warna, pilihan kain sunscreen fiberglass kudu dipikirake rong arah, yaiku kualitas kain dhewe lan lingkungan aplikasi. Kita bisa menehi rekomendasi paling apik kanggo para pelanggan.


Detail Produk

Tag Product

Parameter Produk

Komposisi  38% Fiberglass + 62% PVC
Keterbukaan  5%
Jembar rampung  183/250/300 cm
Kandel  0,8mm ± 5%
Kemasan standar  30m
Bobot saben m2  600g / m2± 5%
Bolong / In (inci)  46 * 36
Ngilangi kekuwatan  ≥26502450
Kekuwatan Luh  ≥6363
Cepet Warna  ISO 105 B02, GRADE 8
Anti-ultraviolet  95%
Klasifikasi geni  NFPA 701-2015TM # 2, Kode Administrasi California, Judhul 19, BS 5867 Part2 Tipe B GB 8624-2012 GRADE B1

Kaluwihan

Bahan fiberglass bisa nambah kekuatan tarik saka kain, resistensi angin lan sifat mekanik sing asring digunakake.

Kinerja tahan api sing apik, indeks oksigen ngluwihi 32, tekan standar B1; sawise geni, bagian njero kain yaiku serat kaca, sing ora bakal cacat utawa karbonisasi.

Fiberglass minangka bahan non-logam anorganik, kinerja insulasi luwih apik tinimbang kain sunscreen poliester.

Kain fiberglass nduweni stabilitas dimensi tinggi sing nyusut, sing efektif nyegah deformasi warpage lan creep kain, stabilitas luwih apik tinimbang kain sunscreen poliester.

Kain fiberglass tahan UV, anti-tuwa, anti-asam lan tahan alkali, tahan cuaca, dadi umure dawa.

58
3

Napa Pilih Kita?

Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen tingkat panggunaan kain luwih saka 95%.

Rega adol langsung pabrik, ora ana distributor sing entuk rega beda.

Kanthi 20 taun pengalaman produk sunshade, Groupeve wis profesional nglayani 82 negara ing saindenging jagad.

Kanthi garansi kualitas 10 taun kanggo njamin kerjasama sing terus-terusan.

Sampel gratis kanthi luwih saka 650 jinis kain kanggo nyukupi kabutuhan pasar regional.

Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita