Yen sampeyan pengin nggunakake elit adipisicing

Tingkat Panganggone Dhuwur Zebra Shade Fabric 100% Polyester

Katrangan singkat:

Kain Zebra Shade

 

Kain Zebra Shade uga dikenal minangka kain blinds sheer, kain blind blinds, kain blinds roller, lan blinds roller double layer utawa kain blind blinds. Miturut ciri khas kain kasebut, bisa dipérang dadi kain zebra semi-ireng lan kain zebra ireng.

 

Umume digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, gedung kantor mewah lan papan liyane. Ing papan sing cukup mbukak kayata ruang tamu lan ruang belajar, yen syarat teduh ora patiya dhuwur, sampeyan bisa milih tirai zebra semi-pemadaman. Yen kamar turu utawa audio-visual sing mbutuhake teduh sing dhuwur, sampeyan bisa milih tirai zebra blackout.


Detail Produk

Tag Product

Parameter Produk

Komposisi  100% Polyester
Jembar rampung  300 cm
Cepet warna  7 nganti 8 Kelas
Bahan kimia sing mbebayani  0%
Bobot saben m2  100g / m2± 5%
Ukuran tipis & baleni  50mm / 75mm
Resistensi UV  ABS
Efek teduhan  Semi-blackout 50%

Kaluwihan

Desain apik: siklus sing cocog, warna sing apik

Sentuhan sing nyenengake: benang lan teknologi sing unik nggawe kain duwe tutul sing alus.

Ramah lingkungan: lulus tes EPA, nglindhungi kesehatan sampeyan kanthi apik.

Nyaring cahya: struktur irisan dobel sing populer kanthi efektif nyetel lampu njero ruangan, nglindhungi privasi kanthi apik.

Ora ana perang, ora ana bocor entheng

Tenun presisi nganggo benang presisi tinggi; ultra-tipis lan alus, definisi dhuwur, luwih dhuwur, luwih awet.

Kanthi pengalaman produksi pirang-pirang taun, Groupeve bisa ngindhari lekukan busur lan tusukan. Tingkat pemanfaatan kain tekan 95%

58
3

Napa Pilih Kita?

Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen tingkat panggunaan kain luwih saka 95%.

Rega adol langsung pabrik, ora ana distributor sing entuk rega beda.

Kanthi 20 taun pengalaman produk sunshade, Groupeve wis profesional nglayani 82 negara ing saindenging jagad.

Kanthi garansi kualitas 10 taun kanggo njamin kerjasama sing terus-terusan.

Sampel gratis kanthi luwih saka 650 jinis kain kanggo nyukupi kabutuhan pasar regional.

Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita