Yen sampeyan pengin nggunakake elit adipisicing

Kain Pelangi Blinds gaya Eropa 100% Polyester

Katrangan singkat:

Kain Blinds Pelangi

 

Tirai pelangi, uga dikenal minangka tirai zebra, tirai surup, tirai roller lapis dobel, tirai awan lan wengi, lsp., Diwiwiti saka Korea Selatan lan uga misuwur internasional.

 

Kaya sing wis dingerteni, efek teduhan saka kain blinds pelangi utamane ditemtokake dening bahan kasebut. Miturut ciri khas kain kasebut, bisa dipérang dadi kain blinds semi-ireng lan kain blinds pelangi ireng.

 

Pilihan efek teduhan utamane ditemtokake miturut adegan sing digunakake. Ora ketompo jinis sing sampeyan butuhake, kita bisa menehi saran lan conto sing paling apik.


Detail Produk

Tag Product

Parameter Produk

Komposisi  100% Polyester
Jembar rampung  300 cm
Cepet warna  7 nganti 8 Kelas
Bahan kimia sing mbebayani  0%
Bobot saben m2  180g / m2± 5%
Ukuran tipis & baleni  55mm / 75mm
Resistensi UV  ABS
Efek teduhan  Semi-blackout 50%

Kaluwihan

Desain apik: siklus sing cocog, warna sing apik

Sentuhan sing nyenengake: benang lan teknologi sing unik nggawe kain duwe tutul sing alus.

Ramah lingkungan: lulus tes EPA, nglindhungi kesehatan sampeyan kanthi apik.

Nyaring cahya: struktur irisan dobel sing populer kanthi efektif nyetel lampu njero ruangan, nglindhungi privasi kanthi apik.

Ora ana perang, ora ana bocor entheng

Tenun presisi nganggo benang presisi tinggi; ultra-tipis lan alus, definisi dhuwur, luwih dhuwur, luwih awet.

Kanthi pengalaman produksi pirang-pirang taun, Groupeve bisa ngindhari lekukan busur lan tusukan. Tingkat pemanfaatan kain tekan 95%

58
3

Napa Pilih Kita?

Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen tingkat panggunaan kain luwih saka 95%.

Rega adol langsung pabrik, ora ana distributor sing entuk rega beda.

Kanthi 20 taun pengalaman produk sunshade, Groupeve wis profesional nglayani 82 negara ing saindenging jagad.

Kanthi garansi kualitas 10 taun kanggo njamin kerjasama sing terus-terusan.

Sampel gratis kanthi luwih saka 650 jinis kain kanggo nyukupi kabutuhan pasar regional.

Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita