Yen sampeyan pengin nggunakake elit adipisicing

Kain Fiberglass Blackout Antibakteri Eco-friendly Kanggo Blinds Roller

Katrangan singkat:

Kain fiberglass blackout digawe saka fiberglass 40% lan 60% PVC liwat proses khusus. Bebas saka logam berat lan bahan sing mbebayani, aman lan ramah lingkungan, ora ana ambune sing aneh, ora gawe piala kanggo awak manungsa, stabilitas sing dhuwur banget, elegan lan apik, lan cocog warna uga cocog kanggo dekorasi modern. Iki digunakake kanggo macem-macem lingkungan, kayata kantor, hotel, restoran lan omah.

 

Dawane kain fiberglass blackout 30m saben rol. Saben gulung dikemas ing tabung kertas sing kuwat. Tes kualitas kudu digawe sadurunge dikirim.


Detail Produk

Tag Product

Parameter Produk

Komposisi  40% Fiberglass + 60% PVC ;3Ply PVC & 1 fiberglass Ply
Jembar rampung  200/250/300 cm
Kandel  0,38mm ± 5%
Bobot saben m2  530g / m2± 5%
Anti-ultraviolet  100%
Klasifikasi geni  NFPA701 (USA)
Cepet warna  6 nganti 8 Kelas
Aplikasi  Teduh cahya lengkap, dekorasi jendela, blind blind, blind vertikal, buta langit lan liya-liyane.
Lingkungan  Nggih
Efek teduhan  Blackout 100%

Kaluwihan

Bahan fiberglass bisa nambah kekuatan tarik saka kain, resistensi angin lan sifat mekanik sing asring digunakake.

Kinerja tahan api sing apik, indeks oksigen ngluwihi 32, tekan standar B1; sawise geni, bagian njero kain yaiku serat kaca, sing ora bakal cacat utawa karbonisasi.

Fiberglass minangka bahan non-logam anorganik, kinerja insulasi luwih apik tinimbang kain sunscreen poliester.

Kain fiberglass nduweni stabilitas dimensi tinggi sing nyusut, sing efektif nyegah deformasi warpage lan creep kain, stabilitas luwih apik tinimbang kain sunscreen poliester.

Kain fiberglass tahan UV, anti-tuwa, anti-asam lan tahan alkali, tahan cuaca, dadi umure dawa.

58
3

Napa Pilih Kita?

Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen tingkat panggunaan kain luwih saka 95%.

Rega adol langsung pabrik, ora ana distributor sing entuk rega beda.

Kanthi 20 taun pengalaman produk sunshade, Groupeve wis profesional nglayani 82 negara ing saindenging jagad.

Kanthi garansi kualitas 10 taun kanggo njamin kerjasama sing terus-terusan.

Sampel gratis kanthi luwih saka 650 jinis kain kanggo nyukupi kabutuhan pasar regional.

Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita