Yen sampeyan pengin nggunakake elit adipisicing

Kain Katun Shangri-La Wuta Disesuaikan Semi-Ireng

Katrangan singkat:

Tirai Shangri-La minangka desain anyar sing nggabungake tirai listrik, layar jendhela, tirai venetian lan tirai roller. Wuto Shangri-La ing pasar kudu mbandhingake rong atribut kelas berat: kajelasan lan kelonggaran. Kejelasan kasebut biasane ditampilake ing kekandelan, struktur lan bahan saka benang ing sisih bolong. Nalika wuta Shangri-La sing cetha banget dibukak, cahya sing nyusup menyang ruangan luwih akeh lan alus; yen ditutup, bisa uga ndhelikake privasi kanthi apik. Gelar pinggiran sing longgar umume ditampilake ing tingkat polimerisasi bolong lan bagian benang sing padhet.

 

Kain wuto Groupeve shangri-La bermutu bisa tahan kanthi kuat, lan ora bakal ngasilake bolongan sing luwih abot nalika digunakake saben dinane. Ringkesan, nalika milih kain, priksa kualitase, mula sampeyan bisa milih kain tirai shangri-la sing kepenak, kepenak, lan bisa dipercaya.


Detail Produk

Tag Product

Parameter Produk

Komposisi  100% Polyester
Jembar rampung  300 cm
Cepet warna  7 nganti 8 Kelas
Bahan kimia sing mbebayani  0%
Bobot saben m2  210g / m2± 5%
Ukuran tipis & baleni  55mm
Resistensi UV  ABS
Efek teduhan  Semi-blackout 50%

Kaluwihan

Desain apik: siklus sing cocog, warna sing apik

Sentuhan sing nyenengake: benang lan teknologi sing unik nggawe kain duwe tutul sing alus.

Ramah lingkungan: lulus tes EPA, nglindhungi kesehatan sampeyan kanthi apik.

Nyaring cahya: struktur irisan dobel sing populer kanthi efektif nyetel lampu njero ruangan, nglindhungi privasi kanthi apik.

Ora ana perang, ora ana bocor entheng

Tenun presisi nganggo benang presisi tinggi; ultra-tipis lan alus, definisi dhuwur, luwih dhuwur, luwih awet.

Kanthi pengalaman produksi pirang-pirang taun, Groupeve bisa ngindhari lekukan busur lan tusukan. Tingkat pemanfaatan kain tekan 95%

58
contact-us

Napa Pilih Kita?

Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen tingkat panggunaan kain luwih saka 95%.

Rega adol langsung pabrik, ora ana distributor sing entuk rega beda.

Kanthi 20 taun pengalaman produk sunshade, Groupeve wis profesional nglayani 82 negara ing saindenging jagad.

Kanthi garansi kualitas 10 taun kanggo njamin kerjasama sing terus-terusan.

Sampel gratis kanthi luwih saka 650 jinis kain kanggo nyukupi kabutuhan pasar regional.

Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita