Yen sampeyan pengin nggunakake elit adipisicing

China Windows Sun Shade Polyester Sunscreen Rolling Bermotor Wuta

Katrangan singkat:

Cepet warna, nilai PH

 

1. Cepet warna

Sanajan ora cukup bukti kanggo mbuktekake manawa kabeh pewarna sing digunakake ing kain teduh poliester China mbebayani tumrap manungsa, mesthine manawa nyepetake warna warna kain buta wungu sing dicelup bisa nyuda gawe piala.

 

Mula, sampeyan uga kudu nggatekake tumindake warna kain sunshade China.

 


Detail Produk

Tag Product

Katrangan Produk

Cepet warna, nilai PH

1. Cepet warna

Sanajan ora cukup bukti kanggo mbuktekake manawa kabeh pewarna sing digunakake ing kain teduh poliester China mbebayani tumrap manungsa, mesthine manawa nyepetake warna warna kain buta wungu sing dicelup bisa nyuda gawe piala.

Mula, sampeyan uga kudu nggatekake tumindake warna kain sunshade China.

Nilai 2.PH

Lapisan permukaan kulit manungsa asem, sing bisa nyegah panyebaran macem-macem kuman.

Mula, mupangat tumrap kesehatan manungsa kanggo ngontrol nilai PH ing kain shade blind motor kanthi netral utawa asem lemah.

Yen regane PH dhuwur banget utawa sithik, bisa nyebabake alergi, lan bisa nyebabake ulkus kulit, sing bisa nyebabake penyakit liyane.

Oeko-tex100 negesake manawa kain teduh kain sunscreen windows China sing ora langsung kontak karo kulit duwe nilai PH permukaan 4.0-9.0

3. Deteksi umum

Ing produksi lan pamrosesan kain shade, sawetara zat ambu ora enak diwenehake. Generasi ambu ora enak iki asale saka bahan kimia bahan kimia lan bahan tambahan sing digunakake sajrone pangolahan. Anane ambu ora enak tegese bahan kimia isih ana ing kain kasebut, nyebabake kerusakan awak manungsa.

Mula, perlindungan lingkungan lan kain teduh ekologis ora kudu nduwe macem-macem bau mambu kayata ambune ora enak.

Saliyane item pemantauan konvensional ing ndhuwur, bahan kimia lan bahan baku sing kalebu ing ruang lingkup pemantauan kalebu senyawa timah organik, agen bahan penghapus serangga, agen klorin utawa tahan api, agen pemutih klorin, lan senyawa organik sing molah malih.

Parameter Produk

Spesifikasi kanggo 8000 Seri
Komposisi: 30% Polyester, 70% PVC
Jembar Standar: 250cm, 300cm
Dawa Standar saben Gulung: 30m (ora tetep jembar amarga sistem kontrol jumlah)
Faktor Terbuka: Udakara 8%
Kekandelan: 0,85mm ± 5%
Bobot Area Mesh: 430g / m2 ± 5%
Kekuwatan: Bungkus 1670N / 5cm, Pancing 1480N / 5cm
Anti-Ultraviolet: Udakara 92%
Klasifikasi Geni NFPA701 (USA)
Bolong / In (inci) 50 * 44
Cepet Warna GRADE 4.5, AATCC 16-2003
Resik lan Jaga: l Mangga gunakake kolektor bledug kanggo ngresiki awu.

l Aja digosok nganggo tangan utawa mesin cuci.

l Aja nggunakake agen pembersih, sing bisa dilalekake karo lapisan PVC.

l Aja digosok nganggo bahan sing atos.

l Tulung dicuci nganggo sabun, banjur banyu resik, pungkasane gantung terus supaya garing kanthi alami.

Napa Pilih Kita?

Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen tingkat panggunaan kain luwih saka 95%.

Rega adol langsung pabrik, ora ana distributor sing entuk rega beda.

Kanthi 20 taun pengalaman produk sunshade, Groupeve wis profesional nglayani 82 negara ing saindenging jagad.

Kanthi garansi kualitas 10 taun kanggo njamin kerjasama sing terus-terusan.

Sampel gratis kanthi luwih saka 650 jinis kain kanggo nyukupi kabutuhan pasar regional.

Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

3

Hubungi Kita

Sugeng rawuh kontak karo Groupeve, kita arep dipercaya, nulungi sampeyan, ndhukung sampeyan lan entuk kalorone, tujuane yaiku nyedhiyakake kain kualitas paling apik kanthi rega moderat, kanggo nggawe sinar srengenge, ana Groupeve, saben gaweyan, paseduluran, kerjasama, bisnis, kanthi jeneng merek Sunetex® lan Magicaltex®.

contact 7
contact 6
contact 4
contact 3
contact 1
contact 5
contact 2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita